30 oktober 2015

medlemsmøte 27. oktober 2015

Beryl Mikkelsen viste oss hvordan vi kan sy en liten smart bøssepose. Alle fikk en materialpakke og sydde i vei.

Her er det flittige hender i arbeid.

Bøsseposen kan snurpes (vries) sammen og bunn "låses" inn i den ytre ringen øverst på posen. Det smarteste av alt? Du kan ta med deg bøsset og tømme bøsseposen når du kommer hjem.

Tepper som varmer

Denne kvelden kom det inn mange tepper til tepper som varmer. Noen var sydd på på mellomtreffet, og noen var bare sydd på hjemme.

Vis og fortell

Mette kjøpte mønsteret på jubileumsturen og besøket hos Helene Juul. Blokkene er både broderte og sydd sammen på maskin og over papp. Mette brukte mer enn 2 år på teppet og maskinquiltet det selv på vanlig symaskin.

Ingers barnebarn syns han hadde vokst fra sitt koseteppe og ønsket seg et nytt. Det var ikke lett å finne motivstoff som er spennende for en gutt på 13 år, og god fleece som kan egne seg bakpå et koseteppe, var heller ikke så lett å finne i dag. Men gutten får nytt teppe.

Inger viste også fram et stort stjerneteppe i repro/civil war - stoffer. I mellomverket er et nierblokker, og i de hele rutene er det håndquiltede motiver. Hele teppet er håndquiltet med ullvatt inni.

Det broderte teppe med julemotiver og røde stoffer ble ferdig i god tid til årets jul.

Kirsten sydde teppet til barnebarnet: Prinsessemotiver til en liten prinsesse. Motivblokkene som ser håndtegnede ut, er laget av en fransk stoffdesigner som trykker stoffene sine selv.

Styremøte

Før møtet var hele styret i arbeid med å pakke materialpakkene mens saker på agendaen ble drøftet. Nå har vi rekordstort oppmøte (så gøy!). Blir noen pakker som skal lages til da.

Glidelåskurs

Søndag 1. november er det kurs til å sy i glidelåser. Lene og Anne Berit veileder i 4 ulike måter. Påmelding.

Julemøtet

Gløgg, julegrøt og saft serveres. Påmelding på mail eller sms, og kun for medlemmer.

For de som vil, er det julepakkeutdeling. Ta med en quilterelatert og innpakket gave til verdi ca kr 100.

Det blir også klessnor-konkurranse med tema "Engler daler ned i skjul...". Premie til den som får flest stemmer.

Ingen kommentarer:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...