02 september 2015

medlemsmøte 25. august 2015

Vi samlet oss til et ganske så fullt hus, - her satt vi på hver stol i spisesalen (ikke pikeværselet).

Vi fikk litt informasjon om høstens program og aktiviteter samt mer informasjon om turen 12. september. Mer informasjon kommer til de påmeldte på e-post.

Lene hadde laget sypakker med til et bokmerke. Vi fikk demonstrasjon, veiledning og prøvde oss på flere ulike flatsømsbroderi-teknikker.

Så var det tid for vis og fortell.

Det var mye fint som ble sydd og ferdigstilt i løpet av sommeren.

Inger lurte oss litt og viste fram et teppe sydd med håndsydde sekskanter.. for det var jo baksiden til forever-friends-blokkene.

Mette viste fram resultatet fra jubileumskurset med Patricia Iden: Valmueteppet. Hun hadde over sommeren gått over til broderisting for hånd for da kunne hunfå det ferdig. En liten duk med kvadrat-rester fra en gåtesøm, og en gåtesømsduk fra påsken.

Berit viste et nydelig teppe med diamantblokker satt i rombe-mønster.

Hilde hadde med seg et teppe med regnbuefarger på sort bunn og et babyteppe til lekegrinden.

Her er det et strikkepinne-etui og en roseveske.

Anne-Berit viste en sprelsk sommerduk i friske farger og et jordbæteppe med pute til.

Marit viste et sofateppe med fine stoffer i firkantene, og Ragna var blirr ferdig med sitt penguin-teppe som hun hadde quiltet på maskin selv.

Beklager at fargene på bildene ikke er helt ideelle, - igjen viser det at mobiltelefoner er bra til mye, men å ta bilder i difust innlyst er ikke av det beste, nei. Men det ble da noen bilder til å minnes kvelden med enda et fint møte.

Sees vi på quilteturen til Moss og Vestby 12. september?

 

Ingen kommentarer:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...