03 november 2014

medlemsmøtet i oktober 2014

Denne gangen møttes 37 til quiltemøte hos Margrethe på Vandrehjemmet.

Vi fikk litt informasjon, referat ble lest, og påmeeldingen til julemøtet og grøt i november gikk rundt. Til julemøtet er det hjerter som står i fokus, og de som vil kan være med på pakkebytte, - husk at de skal være quilterelatert. Trekning av Ufo-lotteriet blir det også.

Beryl viste ulike vatt-typer og tipset om bruken av dem. Etter kaffe og kaker fortalte Beryl videre om tråd og hva som egner seg best sammen med quilting av de ulike vatt-typene.

Kvelden ble avsluttet med vis-og-fortell og trekning av lotteriet.Mette hadde sydd to tepper til sykehuset. Det rosa ble quiltet ferdig på mellomtreffet i november.

Venke fikk og fant masse stoffprøver fra dengang vi var i startfasen med lappesøm og brukte de i en mer "moderne" blokk fra en Kaffe Fasset bok.

Ingers roseteppe var både nydelig designet og vakkert håndquiltet. Inger tegner opp med en lilla silkepenn som forvinner etter 48 timer, - mao man kan ikke tegne opp så mye om gangen, og hun håndquilter i ramme.

En egen vri på pingvinteppe med tanker om Svaldbard og mange fine lyse stoffer.

Et gøyalt barneteppe sydd etter et kaninmønster fra AnnaKa.Beryl skal holde kurs på LeMoyne-linjalen for de som vil ta stjernen et skritt videre og sy "skygge" på stjernene.

Nå som det nærmer seg jul må det jo være fint å ha et teppe med julemotiver klart allerede?Vel møtt neste gang, i november.

Ingen kommentarer:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...