03 oktober 2014

25 år :: kurs og festmiddag på Oseberg hotel

Lørdag morgen startet første kurset med Patricia Iden.Lørdag var alle medlemmene og noen gjester invitert til festmiddag, og det ble dekket bord til litt over 40 gjester.

Beryl satte sammen bordpyntet fra stoff i lagets farger: Rødt, hvitt og blått. Alle gjestene fant et lodd sammen med menyen og vinnere kunne sent på kvelden ta med seg bordpynten hjem.Ved inngangen fikk alle servert hver sin aperitiff, og til middagen ønsket Lene velkommen med å leste stiftelsesprotokollen fra første møte.Litt senere på kvelden fikk vi høre om forhistorien til det første møtet og stiftelsen av Tønsberg quiltelag fra intiativtaker og første leder, Anne Lise Skarstad. Hun har nå hatt en lengre pause fra quiltelivets offentlige aktiviteter, men lurer på om det blir aktuelt å komme tilbake snart?

Trine gav oss et godt innblikk i hvordan det var å starte opp som quilter under Anne Lises vaktsomme kursøyne og med de muligheter den tidens stoffutvalget ga, i sterk kontrast til dagens motemønstre og trenden med re-design og tilgang på stoffer/tilbehør.

Kveldens overraskelse var en fotobok med bilder fra 25 år med Tønsberg quiltelag.Menyen ble presentert på fine kort: Laks og skalldyrtimbal til forrett etterfulgt av reinsdyrmedaljonger til middag.
Hotellets kjøkkensjef spanderte desserten og kake kom fra bakeren i Åsgårdstrand.Søndag var det igjen kurs med Patricia Iden.

Mandag tok en effektiv gjeng ned utstillingen på rekordtid.

Ingen kommentarer:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...