28 september 2013

Medlemsmøte 24. september 2013

Vi var mange som møtte opp for å få med oss referatet fra Danmarksturen og hilse på butikken vi fikk besøk av: Lille Stasjon, Lier.

Lille stasjon butikk

Her fikk vi først se noen modeller fra nye mønstre og nye stoffserier i butikken (snømennene), og noen som er sydd for en tid tilbake, men som er like aktuelle i dag (hjerteteppet).

IMG_1558

Det ble nesten julekvelden på oss da vi fikk plukke hver vår pakke med stoff fra denne kurven.

IMG_1547IMG_1549

Det grønne og hvite stjerneteppet har en kunde sydd. Det passer til en stor dobbeltseng.

IMG_1554IMG_1555


Etterpå var det kaffe og kaker, og så vis og fortell.

IMG_1561IMG_1562

Guttebarnebarnet ville ha teppe med stjerner, og fordi har er så opptatt av figurer akkurat nå, er de sydd som lapper og festet med trykk-knapper så de kan taes av eller byttes ut når interessen blir en annen. Fine merkelapper må man jo ha på baksiden.

IMG_1563IMG_1564

Det kommer kanskje ikke så godt fram her, men i hver sirkel på det blå teppet, er det nydelige broderier. Til venstre er et flanellsteppe til Tepper som varmer/sykehuset.

IMG_1565IMG_1566

Disse to teppene er sengetepper til barnebarna og nye senger på hytta: et jenteteppe og et gutteteppe. Bakstoffet på seilbåtblokka er fra skjorter kjøpt på Fretex. Nå gjenstår det bare å sy et jenteteppe til.

IMG_1567IMG_1568

Til neste gang skal teppet med sekskanter være ferdig. Oppi den elegante syveska var det også sysaker og etuier som stod i stil med utsiden på veska.

Ingen kommentarer:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...