29 mai 2013

TQLs sommeravslutning 28. mai 2013

Siste møtekveld før sommeren ble markert med god mat (sommertallerken fra Margrethe/Vandrehjemmets kjøkken), stor bløtkake, festpyntede bord, quiltere i godt humør og stort lotteri. Utstilling i bakgården, i år var det penaler og sminkepunger, og over 50 bidrag ble stilt ut. Anne-Berit vant publikumsprisen.
PicMonkey Collage sminkepung

På kveldens vis-og-fortell var det mye flott.
IMG_1186IMG_1187
Geirid hadde sydd 50-årsgave til søsteren (til venstre). Hun tar alltid litt godt i når hun kjøper stoff til et teppe, så fra restene ble det nok til et teppe til, - mannen til søsteren får det. Da kan de ligge på sofaen eller i godstolen med hvert sitt teppe.
IMG_1188IMG_1189
Mette hadde sydde blått sengeteppe på bestilling. Det skal overleveres til helgen. Fra Quiltefryd kom mønsteret på de søte sommerlige spisebrikkene.
IMG_1196IMG_1197
Inger Johanne sydde teppe til bonusbarnebarnets konfirmasjon. Ingen tvil om at gutten er Manchester United fan. Stoffene er et gardinfag med klubbens logo, fotballstoffer fra Northern Quilts og "grusbane" fra Quiltefryd. Egentlig skulle teppet ha putelomme på baksiden, men den ble fort gjort om til vanlig pute med fotomotiver av gutten.

IMG_1199IMG_1200
Her er en nydelig løper i sort, lyst og lilla samt to flotte vesker.

IMG_1194IMG_1202
Et lekkert babyteppe med broderier og applikasjoner ( t.v) og kjøkkenduk med broderte kaffekopper på.

IMG_1203IMG_1198
Tone sydde lukkekant på en rosa og lysegul duk.
Hilde skal besøke datteren i USA og har sydd teppe til vertsfamilien.

IMG_1191IMG_1192
Kate og Marit hadde kjøpt kvadrat-pakker med skjortestoffer fra Maurtua sist møte. Kate hadde tatt  tunikaen og klippet den opp til blomster på duken (t.v.)

IMG_1190IMG_1184

Wenche var blitt ferdig med toppen hun viste på foredraget i januar. Alle blokkene er håndsydd og teppet er håndquiltet.
Lene hadde designet mønster og sydd flere sommerlige vesker i fine farger.

IMG_1185
Styret ønsker aller en flott sommer.
Første møte over sommeren kommer Hanne Schneider og forteller om sitt quilteliv.
Vi sees!

Ingen kommentarer:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...