12 januar 2009

Hva skjedde høsten 2008 ? Her er en liten oppdatering

25.november var det Julemøte med grøt, julegavebytte og bokauksjon. Auksjonarius var Trine, som gjorde en glimrende jobb.

Her er noen bilder fra "vis og fortell"


a href="http://2.bp.blogspot.com/_yEZkOp1u560/SX469pDPhyI/AAAAAAAAAcI/zjbTEPlcBYA/s1600-h/CIMG7338.JPG">

>

*****

28.oktober fikk vi besøk av Helga Solbakken. Hun hadde foredrag om redesign av stoffer/klær. Det var helt fantastisk å se hva hun fikk laget av gamle kjoler kombinert med Busnell ullgenser. Hvem husker ikke de fra 80-tallet......
Vil du se mer av hennes fantastiske kolleksjoner, klikk på linken:
http://www.istavern.no/index/nyheter/blomstrende_motevisning/30. september var der foredrag med Merete Veian og fortalte om sygruppen "Sting Art Quilt" og Hilde johansen demonstrerte Eletric Quilt.
Merete er er en kreativ dame noe som kommer godt frem i arbeidene hennes. Kombinasjon av farger,stoff, håndquilting, og maskinquilting som til slutt gir et flott resultat.
Hun viste frem mange flotte quilter, som bl.annet var sydd i samarbeid med de andre jentene i
Sting Art Quilt og egenprodusert. Hun har en kjempeflott blogg hvor du og finner info om " Sting Art Quilt " og mye annet: Her finner du garantert mye inspirasjon: små(s)ting
*****
Hilde jobber/designer mye med EQ. Hun tok oss med på en liten reise i alle de muligheter med å jobbe i EQ. Designe eget mønster/utregning av stoffbruk/border og masse mer. Hilde har alltid noe å vise frem på møtene våre som hun har designet; vesker,duker etc.
Er du intressert i EQ kan du få kjøpt det hos Qultefryd , eller ta kontakt med Hilde på Quiltelagsmøte for nærmere info.

--------------------
26. august hadde vi besøk av Lise Bergene som presenterte sin nye bok. Vi var 100 glade quiltedamer som møte opp på Villa Møllebakken i Tønsberg.
Lise viste frem modeller fra boken og hver quilt hadde sin lille historie. Her var det mye flott å se. Lise er ekspert med fargevalg samt kombinasjon med nye/gamle stoffer.>>

1 kommentar:

Anonym sa...

Oppdatering! Det var bra, for her har det vært stille lenge. Kikker innom rett som det er, jeg. Håper jeg får bedre tid til quiltemøtene i vår også. Denne høsten har det vært utrolig mye på hjemmefronten.
Vel, gleder eg til noe nytt på nett siden:-)
Mvh Siv kile

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...